Skip navigation

Besøg og undervisning

Skal du lære dine elever om affald og genbrug, eller vil du gerne besøge din genbrugsplads med et hold elever? Så læs her. Sammen med Økolariet i Vejle giver AffaldGenbrug dig mulighed for begge dele.

AffaldGenbrug samarbejder med Økolariet i Vejle om at tilbyde børn og unge i Vejle undervisning og formidling af affald og ressourcer.

Undervisning i affald og ressourcer i Økolariet
Vi kan på Økolariet tilbyde skræddersyede undervisningsforløb i affald og ressourcer til elever i børnehaver og grundskoler. Undervisningen foregår i et inspirerende lokale, der er dedikeret til affalds- og ressourceformidling, og forløbene kan tages alene eller kobles til et besøg på genbrugspladsen.

Klik på linkene herunder, og læs om de forskellige undervisningsforløb på Økolariets hjemmeside. (Siderne åbnes i et nyt vindue).

Skrald og sjov 1

Skrald og sjov 2

Teen Trash

 

Besøg din genbrugsplads
Børnehaver, folkeskoleklasser, øvrige uddannelsesinstitutioner og andre interesserede er meget velkomne til at besøge genbrugspladserne. Vi kan tilbyde rundvisning på genbrugspladsen og på sorteringsanlæg på Vestre Engvej 70 i Vejle eller en rundvisning på en af de mindre genbrugspladser i Give, Egtved og Børkop.

Rundvisningerne tilpasses børnenes alder eller tilrettelægges efter emner alt efter ønsker. Alle vil efter et besøg på genbrugspladsen have fået viden om forskellige materialetyper, viden om affald som ressourcer, viden om affaldssortering og viden om affaldets videre færd.

Besøg din genbrugsplads i Vejle, Give, Børkop eller Egtved

post it - økolariets bookingsite
Sådan booker du undervisningsforløb eller besøg på genbrugsplads 
Både undervisningsforløb og besøg på genbrugspladserne bookes via Økolariets booking side

Har du spørgsmål eller ideer til, hvad et forløb i affald og ressourcer kunne indeholde, er du velkommen til at kontakte vores underviser og inspirator, Christina Bælum: chkbe@vejle.dk eller 76812054.

Denne side er sidst opdateret: 08.12.2016

Besøg din genbrugsplads eller få et undervisninsforløb i affald og ressourcer i Økolariet